Kerst

Kerstbal € 3,50 per stuk
Wij hebben kerstballen op voorraad die we van een tekst kunnen voorzien. Wees er snel bij, want OP=OP.
De prijs van € 3,50 is voor een opdruk in 1 kleur.

Kerstkaarten
Bij ons kunt u terecht voor het maken van uw persoonlijke kerstkaart. We hebben een aantal voorbeelden in de winkel die we van uw foto en gegevens kunnen voorzien. Maar u kunt natuurlijk ook een eigen ontwerp aanleveren.

Kerstmuts € 4,95 per stuk
Wij hebben tijdelijk kerstmutsen in ons assortiment die we van uw naam of andere tekst kunnen voorzien. De tekst kan in rood, zwart of groen. De prijs van € 4,95 is voor een volwassen of kindermuts met een bedrukking van 20 cm breed in één kleur.

Jute zakken

  • De Kerstzak (60×10 cm) bedrukken we met uw familienaam voor de prijs van € 9,95. Dit is inclusief een A3 bedrukking in 1 kleur. De jutezak wordt aan één kant bedrukt.
  • De Kerst kadozakjes (20×30 cm) bedrukken we met de naam van uw kind en een rendier voor € 4,95. Dit is inclusief een A6 bedrukking in 1 kleur. Het kadozakje wordt aan één kant bedrukt.

Mocht u er een andere tekst op willen dan kan dat natuurlijk ook. Hier kunnen meerkosten aan verbonden zijn.

Kerst shirts
Wilt u een leuk shirt, schort, romper voor de Kerst laten bedrukken? Schroom dan niet om bij ons binnen te stappen met een kledingstuk van uw gading. Wij kunnen hier in veel gevallen een leuke tekst op drukken.

LET OP: De verwerkingstijd van bovengenoemde producten is 2 werkdagen.