Posters

Wij kunnen prachtige full color posters voor u printen. Dat kan op elk formaat: van klein tot groot en op verschillende soorten papier. Full colour posters (groter dan A3) hebben een droogtijd van een dag. Neem dit mee in uw planning.

Stoepbord posters
Wij kunnen de poster voor uw stoepbord in zwart-wit of kleur printen. Dat kan in alle voorkomende stoepbord formaten. Eventueel kunnen we uw stoepbord ook afdrukken op fluor groen, fluor geel, fluor oranje of fluor roze papier. Dit papier is geschikt voor zwart/wit tekst. De meerprijs om uw poster op dit papier te printen is € 3,50.

Tip: Meet uw stoepbord op alvorens u een poster besteld.

Papiersoorten
Billboard papier 120 grams (hier printen we standaard kleurenposters op)
Blueback is geschikt voor buitengebruik. Het is wit, vochtwerend papier met een blauwe achterzijde. Posters worden veelal over elkaar heen geplakt en de blauwe achterkant zorgt ervoor dat de onderliggende poster er niet doorheen schijnt. Daarnaast is Blueback posterpapier ruwer dan standaard posterpapier. Dit zorgt voor een betere hechting van de lijm. FSC gecertificeerd.

Outdoor papier 200 grams
Dit stevige glossy papier is geschikt voor buitengebruik en lightbox displays. De dikte is 200 grams en hierdoor ontstaat er geen golving bij volledige kleurvulling. Tevens is het water- en krasbestendig. FSC gecertificeerd. De meerprijs voor dit papier is € 5,00 per m2.

Prijzen
A2 € 10,00 /A1 € 20,00 / B1 € 32,00 / A0 € 36,00

Heeft u grote aantallen nodig? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen via: info@copieerderij.nl. Zend als bijlage een voorbeeld van de poster mee.